ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاح  .

تبریک روز کارمند

\پیام تبریک هفته گرامیداشت دولت و روز کارمند

آنچه که موجب تسلی است این است که کار برای خداست وچیزی که برای خداست محفوظ است.     امام خمینی(ره)

همکاران محترم؛

هفته دولت احیاکننده روزهای پرشور خدمتگزاری شهیدان بزرگ، رجایی و باهنر است. کسانی که فارغ از اندیشه پست و مقام به خدمت برای مردم می اندیشیدند. دانشگاههای علوم پزشکی  به دلیل ماهیت خدمتی خود میعادگاه کارمندانی است که عالیترین درجه انسان دوستی را به منصه ظهور رسانده اند و همواره بدنبال ارائه خدمات بهداشت و سلامت محور به مردم شریف کشورمان هستند.

مدیریت و اعضای هیئت علمی

دانشکده پرستاری و مامایی

ساعت : 14:14 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :59