بازدید از آزمایشگاه

بازدید از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه

در تاریخ 98/05/05 سرپرست دانشکده ، مدیر تحصیلات تکمیلی ، مدیران گروه ها ، اعضای شورای تحصیلات تکمیلی و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده نشستی با سرپرست و تیم آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه برگزار نموده و طی این نشست آقای دکتر اربابی سرپرست آزمایشگاه گزارشی از امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی متخصص موجود ارائه نمودند و مقرر گردید همکاری لازم در خصوص استفاده دانشجویان تحصیلات تکمیلی از محیط و امکانات آزمایشگاه جهت طرح های تحقیقاتی در زمینه های مختلف از جمله ایمنولوژی، اپیدمیولوژی، بایومدیکال و غیره و همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی جهت اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی صورت پذیرد. در ادامه از قسمت های مختلف ساختمان فرقانی از جمله آزمایشگاه جامع تحقیقات و آزمایشگاه مهارت های بالینی و ... بازدید به عمل آمد .

ساعت : 14:25 -  روز  : سه شنبه  - 8 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :73