کمیته اخلاق

کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش زیستی دانشکده های بهداشت، پیراپزشکی و پرستاری و مامایی برگزار گردید.

کمیته  اخلاق در پژوهش تشکیل شد.

کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش زیست پزشکی دانشکده های بهداشت،پیراپزشکی و پرستاری و مامایی ،  مورخ 98/05/01  در دفتر ریاست دانشکده پرستاری و مامایی تشکیل شد.

رییس کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش دانشکده های بهداشت،پیراپزشکی و پرستاری و مامایی در این نشست  هدف از تشکیل این کمیته را نظارت اخلاقی بر پژوهش های زیست پزشکی عنوان کرد و اظهار داشت: کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش علوم پزشکی به منظور دستیابی به اهداف و ارزشهای والای اخلاقی و حفظ شأن و کرامت انسانی در انجام پژوهش های پزشکی و تاکید بر رعایت جنبه های شرعی، حقوقی و اخلاق در پژوهش های علوم پزشکی، تشکیل شده اند.

در این جلسه 12 طرح تحقیقاتی و پایان نامه مطرح و پس از اظهارنظر اعضای کمیته مورد تصویب قرار گرفت.

ساعت : 14:22 -  روز  : سه شنبه  - 8 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :80