دعای روزچهاردهم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین..

سامانه ثبت و انتشار

جلسه آشنایی با سامانه ثبت و انتشار پرسشنامه های تحقیقاتی و نظر سنجی به صورت آنلاین

جلسه ای به منظور آشنایی با سامانه ثبت و انتشار پرسشنامه های تحقیقاتی و نظر سنجی به صورت آنلاین با حضور نماینده محترم شرکت سرافراز رایان قاصدک در روز دوشنبه مورخ 23/2/98 در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی با حضور سرپرست دانشکده و تعدادی از اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار گردید.

ضمنا اساتید و دانشجویان محترم می توانند جهت آشنایی و استفاده از این سامانه به ادرس اینترنتی http://porsall.com مراجعه نمایند.

روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

ساعت : 11:8 -  روز  : سه شنبه  - 24 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :107