دعای روزچهاردهم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین..

تودیع معارفه

تودیع و معارفه

جلسه تودیع و معارفه مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

در روز شنبه مورخ 98/02/14 جلسه تودیع و معارفه مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی با حضور معاونین محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه، سرپرست و معاون آموزشی و پژوهشی و اعضای محترم هیأت علمی دانشکده در سالن کنفرانس برگزار گردید.

در ابتدا سرپرست محترم دانشکده ضمن خوش آمدگویی به معاونین محترم از زحمات چند ساله آقای دکتر منصور دیانتی تقدیر و سرکار خانم دکتر نگین مسعودی علوی را به عنوان مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی جدید دانشکده معرفی نمودند. در ادامه آقای دکتر دیانتی ضمن ارائه گزارش عملکرد خود در دوران تصدی این مسئولیت، به بیان مسائل و مشکلات مربوط به این حوزه پرداختند. سپس سرکار خانم دکتر مسعودی علوی ضمن تشکر از زحمات آقای دکتر دیانتی به بیان دیدگاهها و نظرات خود در زمینه آموزش پرداختند. در پایان هدایایی به رسم یادبود از طرف معاونت آموزشی و دانشکده به آقای دکتر دیانتی اهدا گردید.

روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

ساعت : 10:52 -  روز  : یکشنبه  - 15 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :191