دعای روزچهاردهم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین..

مامای نمونه کشوری

پیام تبریک به سرکار خانم ناهیده خیاطیان

عطیه ی الهی در دستان پر توانت نبض حیات را  در نوزاد متجلی می سازد و ضربان قلبت ترنم آهنگ زیبایی است که نوید بخش مهر مادری است.

همکار محترم سرکار خانم ناهیده خیاطیان

از اینکه با مهارت و حرارت و با شجاعت و شهامت به عنوان حلقه ی مهم ارتباطی و هماهنگ کننده ی بین اعضای خانواده و اعضای تیم بهداشتی - درمانی با ارایه ی مراقبت های مامایی با کیفیت مطلوب و تلاش در بهبود مستمر آن نقش بسیار مهمی در تامین سلامت زنان و مادران ایفا می نمایید؛ سپاسگزاری نموده و انتخاب شایسته شما را به عنوان مامای نمونه کشوری در حوزه آموزشی تبریک عرض نموده و  موفقیت و سربلندی شما در تمامیم مراحل زندگی را آرزومندیم .

روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

ساعت : 15:6 -  روز  : شنبه  - 14 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :81