دعای روزچهاردهم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین..

به مناسبت بازنشستگی و به پاس قدردانی از زحمات خالصانه و بی دریغ سی سال فعالیت جناب آقای محمد حسنی مقدم جلسه تقدیر و تشکری در تاریخ 97/11/17برگزار گردید

به مناسبت بازنشستگی و به پاس قدردانی از زحمات خالصانه و بی دریغ سی سال فعالیت جناب آقای محمد حسنی مقدم  جلسه تقدیر و تشکری در تاریخ 97/11/17 با حضور اعضای هیئت علمی و کارکنان در آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

در این جلسه سرپرست محترم دانشکده جناب آقای دکتر تقدسی،  مدیر محترم گروه داخلی جراحی و همکاران ایراد سخنرانی نموده و از زحمات بی شائبه ایشان سپاسگزاری نمودند. این مراسم با اهداء لوح و هدایای اساتید و گروههای آموزشی و کارکنان دانشکده خاتمه یافت.

ساعت : 15:1 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :260