دعای روزچهاردهم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین..

اخلاق در پژوهش

بیست و سومین کمیته اخلاق در پژوهش سازمانی دانشکده های بهداشت، پیراپزشکی و پرستاری و مامایی برگزار گردید.

ییست و سومین جلسه کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی در تاریخ 97/10/24 ساعت 12:30 تا 14 با حضور اعضاء در دفتر ریاست دانشکده پرستاری و مامایی تشکیل و 13 طرح تحقیقاتی و پایان نامه از دانشکده های بهداشت، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی، پزشکی، دانشگاه کاشان، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان و دانشگاه شهید بهشتی تهران مطرح گردید که تمامی آنها مورد تصویب اعضاء قرار گرفت.

ساعت : 14:14 -  روز  : سه شنبه  - 25 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :149