دعای روزچهاردهم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین..

میلاد حصرت زینب

تبریک سرپرست محترم دانشکده به مناسبت گرامیداشت میلاد حضرت زینب سلام اله علیها و روز پرستار

رحمت خدا بر همه پرستاران پرتلاش و دلسوز و عالم

آنان که روح زندگی را در تن رنجور بیماران می کارند و رقه های امید را بی منت به آنان هدیه می دهند.

ولادت با سعادت بانوی قهرمان کربلا، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به تمامی اساتید و دانشجویان گرامی به ویژه پرستاران محترم تبریک عرض می نمایم و توفیق روز افزون جامعه پرستاری، به ویژه دانشگاه علوم پزشکی کاشان را از خداوند منان خواستارم و امیدوارم با استعانت از حضرت زینب (س) در تمام مراحل کار و زندگی موفق و موید باشند .

دکتر محسن تقدسی

سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی

ساعت : 20:37 -  روز  : پنج شنبه  - 20 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :129