دعای روزچهاردهم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین..

روز دوم زایمان فیزیولوژیک

کارگاه زایمان فیزیولوژیک و مدیریت زایمان سخت ویژه ماماهای شاغل در کشور جمهوری اسلامی افغانستان

برنامه زایمان فیزیولوژیک و مدیریت زایمان سخت با هدف توانمندسازی ماماهای کشور جمهوری اسلامی افغانستان در خوشایند سازی زایمان از تاریخ 97/08/29 الی 97/09/01 در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری و مامایی برگزار می گردد.

این برنامه به صورت عملی و تئوری به همراه بازدید از بخش لیبر بیمارستان شهید بهشتی کاشان طراحی شده است. طی مکاتبات صورت گرفته با انجمن علمی مامایی کشور جمهوری اسلامی افغانستان این برنامه به صورت الگوبرداری از ایران در بیمارستان های افغانستان اجرایی خواهد شد.

در حین برگزاری کارگاه معاون محترم آموزشی دانشگاه آقای دکتر عباس تقوی و مدیر امور بین الملل سرکار خانم دکتر مشکدانیان در تاریخ 97/8/29 ار این کارگاه بازدید به عمل آوردند.

این برنامه به همت گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار می گردد.

ساعت : 10:20 -  روز  : چهار شنبه  - 30 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :217