جدیدالورود97

مراسم استقبال از دانشجویان جدید الورود در دانشکده پرستاری و مامایی

استقبال از دانشجویان جدید الورود

استقبال از دانشجویان جدید الورود (مهر97) در تاریخ های 31 شهریور 97 لغایت 2 مهر 97 به مدت سه روز در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

مراسم استقبال از دانشجویان جدید الورود با هدف "آشنائی با واحدهای مختلف دانشکده و افزایش رضایتمندی دانشجویان جدیدالورود "در تاریخ های97/06/31 لغایت 97/07/02 برگزار گردید. ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان کارشناسان دفترآموزشی انجام شد.

در حین ثبت نام کتابچه آشنایی با قوانین آموزشی در اختیاردانشجویان قرار گرفت و جهت رفاه حال آنان غرفه ای برای فروش تجهیزات پزشکی و لباس فرم نیز در نظر گرفته شده بود .

در نهایت جلسه مشترکی با مسئولین دانشکده و خانواده دانشجویان در آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.

ساعت : 14:27 -  روز  : شنبه  - 7 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :179