نشست دانشکده و معاونت پژوهشی

جلسه مشترک معاون محترم تحقیقات و فن آوری دانشگاه با مسئولین و اعضای محترم هیات علمی دانشکده

جلسه مشترک معاون محترم تحقیقات و فن آوری دانشگاه با مسئولین و اعضای هیات علمی دانشکده برگزار گردید.

به منظور طرح مشکلات و مسایل مربوط به پروژه های تحقیقاتی و مرکز تحقیقات پرستاری تروما با حضور جناب آقای دکتر حمیدی معاون محترم تحقیقات و فن آوری دانشگاه ، سرکار خانم آذرباد  مدیر محترم پژوهشی دانشگاه، مسئولین دانشکده، مرکز تحقیقات تروما و تحصیلات تکمیلی دانشکده در تاریخ 13/6/97 در سالن کنفرانس دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

ساعت : 13:2 -  روز  : سه شنبه  - 13 /  6 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :274