تودیع و تقدیر

به مناسبت بازنشستگی و به پاس قدردانی از زحمات خالصانه و بی دریغ سی سال فعالیت سرکار خانم بقایی ( مربی آموزشی گروه اتاق عمل) جلسه تقدیر و تشکری در تاریخ 97/05/07برگزار گردید

به مناسبت بازنشستگی و به پاس قدردانی از زحمات خالصانه و بی دریغ سی سال فعالیت سرکار خانم بقایی ( مربی آموزشی گروه اتاق عمل) جلسه تقدیر و تشکری در تاریخ 97/05/07 با حضور اعضای هیئت علمی و کارکنان در آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

در این جلسه سرپرست محترم دانشکده جناب آقای دکتر تقدسی، سرپرستان محترم اسبق دانشکده و مدیر محترم گروه اتاق عمل ایراد سخنرانی نموده و از زحمات بی شائبه ایشان سپاسگراری نمودند. این مراسم با اهداء لوح و هدایای اساتید و گروههای آموزشی دانشکده خاتمه یافت.

ساعت : 12:32 -  روز  : یکشنبه  - 7 /  5 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :573