اطلاعات

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم

دانشگاه علوم پزشکی قم مدرسه تابستانه برگزار می کند:

سومین دوره مدارس تابستانی سلامت و دین

ویژه دانشجویان دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی

دانشجویان محترم می توانند علاقه‌مندی خود را جهت شرکت در یک یا چند مورد از مدارس تابستانی اعلام نمایند.

زمان برگزاری در کلاسها به شرح زیر می باشد:

مدرسه تابستانی اخلاق پزشکی (صفات خداوند و اخلاق پزشکی) - 6 الی 8 مرداد

گروه هدف: دانشجویان مقاطع مختلف رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی، اتاق عمل، هوشبری، فوریت‌های پزشکی

مدرسه تابستانی دین و محیط زیست (آموزه‌های اسلام در محیط زیست) - 9 الی 10 مرداد

گروه هدف: دانشجویان مقاطع مختلف رشته‌های بهداشت عمومی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای، آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، سلامت ایمنی و محیط زیست، حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، اکولوژی انسانی

مدرسه تابستانی فقه پزشکی (مرگ مغزی، مرگ ترحمی، پیوند اعضا، ...) - 13 الی 15 مرداد

گروه هدف: دانشجویان مقاطع مختلف رشته‌های بالینی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی

مدرسه تابستانی سلامت در احادیث (مبانی و الزامات فهم احادیث سلامت) - 16 الی 18 مرداد

گروه هدف: دانشجویان مقاطع و رشته‌های مختلف تحصیلی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی

مدرسه تابستانی فلسفه پزشکی (بیمار و مواجهه بالینی) - 20الی 22 مرداد

گروه هدف: دانشجویان شرکت کننده د رالمپیاد فلسفه

توضیحات:

- مهلت ثبت نام از 1397/04/02 الی 1397/04/15 به مدت دو هفته می‌باشد.

- خواهشمند است با مطالعه برنامه تفصیلی هر دوره، نسبت به ثبت نام در آن اقدام نمایید.

- هر یک از دانشجویان با توجه به شرایط تعیین شده برای گروه هدف دوره‌ها می‌توانند بدون محدودیت در یک یا چند دوره شرکت نمایند. توضیح اینکه ثبت نام له منزله پذیرش قطعی نبوده و پذیرش شرکت‌کنندگان هر یک از مدارس تابستانی با توجه به ظرفیت، تعداد متقاضیان و شرایط ایشان تعیین و اعلام خواهد شد.

- دانشجویان استعداد درخشان مجاز هستند بدون رعایت گروه هدف، در هر یک از مدارس فوق ثبت نام نمایند.

- دانشگاه علوم پزشکی قم در ازای شرکت در مدارس تابستانی سلامت و دین، وجهی دریافت ننموده و دانشجویان شرکت کننده در دوره‌ها، در ایام برگزاری مدارس تابستانی، میهمان این دانشگاه بوده و امکانات تغذیه و اسکان برای عزیزان فراهم می‌گردد. توضیح اینکه اسکان در خوابگاه و یا زائرسرا خواهد بود. در ضمن، این دانشگاه در قبال ایاب و ذهاب و سایر هزینه‌های شرکت‌کنندگان تعهدی ندارد.

- صدور گواهی شرکت در مدارس تابستانی، منوط به حضور کامل در طول هر دوره و انجام تکالیف تعیین شده برای فراگیران عزیز خواهد بود.

- جهت اطلاعات بیشتر و انجام هماهنگی‌های لازم، می‌توانید با شماره 32400546-025 تماس حاصل نمایید.

جهت کسب اطلاع بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمائید.

ساعت : 11:5 -  روز  : دو شنبه  - 11 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :180