آزمون آسکی فینال پایان دوره تحصیلی دانشجویان پرستاری برگزار شد.

آزمون فینال پرستاری ورودی مهر 1397 برگزار شد.

آزمون آسکی فینال پرستاری ورودی مهر 1397 با تعداد 34 دانشجو در قالب 18 ایستگاه ( فوریت، ICU، CCU، داخلی جراحی، بهداشت جامعه، بهداشت روان، اطفال و مادران نوزادان) طی دو روز  با همکاری اساتید و اعضای هیئت علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، کارمندان و پرسنل خدمات دانشکده برگزار شد. گفتنی است انجمن علمی دانشکده در راستای آگاه سازی هرچه بهتر دانشجویان از شرایط آزمون آسکی فینال، دو روز قبل آزمون، وبیناری با ارائه مسئول سالن مهارت های دانشکده و مسئول آزمون برگزار نمود.

به گزارش مسئول برگزاری آزمون فینال پرستاری این دوره، تعدادی از دانشجویان که موفق به اخذ نمره قبولی نشده اند بر اساس مصوبه شورای آموزشی با توجه به نمرات کسب شده موظف به گذراندن تعدادی شیفت کارآموزی در عرصه و آزمون مجدد خواهند بود.

در نهایت از تمام عزیزانی که در برگزاری آزمون بزرگ فینال پرستاری همکاری داشتند قدردانی نموده و برای دانشجویان آرزوی موفقیت و بهروزی داریم.

ساعت : 13:34 -  روز  : چهار شنبه  - 5 /  5 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :120