تبریک رئیس دانشکده پرستاری و مامایی برای راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد مامایی

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی خبر داد.

دبیر کمیته آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی نامه ای با درخواست راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد رشته مامایی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان موافقت نمود. طی این نامه با پذیرش 6 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مامایی موافقت گردید و در دفترچه انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی قرار گرفت.

این موفقیت بزرگ را به ریاست محترم، معاون محترم آموزشی، رئیس محترم مرکز توسعه آموزش دانشگاه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تبریک می گوییم.

ساعت : 10:53 -  روز  : چهار شنبه  - 22 /  4 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :89