به سایت دانشکده پرستاری و مامایی خوش آمدید

کارگاه بهداشت

قابل توجه کاروزان بهداشت جامعه

تاریخ تحویل فایل چکیده و پاورپوینت نهایی:

95/10/16

تاریخ برگزاری سمینار:

شنبه 95/11/02

مکان:آمفی تئاتر دانشکده دندان پزشکی ساعت 13- 7:30

عدم تحویل به موقع منجر به حذف واحد مربوطه خواهد شد.

کاروزان محترم لطفا به نکات زیر توجه فرمائید:

1.     فایل پرسشنامه، SPSSمربوطه،پروپوزال،چکیده و پاورپوینت نهایی در قالب یک عدد سی دی به استاد مربوطه تحویل گردد.

در تهیه فایل  پاور پوینتجهت ارائه در سمینار به نکات زیر دقت شود:

·        هر اسلاید دارای عنوان باشد. از پاورپوینت 2007 و فونت و بک گراند مناسب اشتفاده شود!!!

·        هر اسلاید دارای توضیحات مختصر باشد و فرد ارائه کننده بر بقیه مطالب احاطه کامل داشته باشد.

·        اسلایدها شامل:عنوان،بیان مساله،تعریف واژه ها (نظری و عملی)،هدف کلی،اهداف ویژه،مرور متون،نوع پژوهش،محیط پژوهش،روش نمونه گیری،معیارهای ورود و خروج،ابزار گرداوری داده ها،روایی و پایایی ابزار،یافته ها،بحث  و مقایسه نتایج با مقالات قبلی، نتیجه گیری متناسب با یافته ها و منابع باشد.

2.     در تهیه فایل چکیده جهت کتابچه سمیناربه نکات زیر توجه شود:

فایل چکیده (Word 2007) با فونت B Mitraسایز 12،جهت تهیه کتابچه سمینار باید مشتمل بر موارد زیر باشد: عنوان،نام نویسندگان،استاد راهنما،مقدمه و هدف شامل: روش بررسی،نوع تحقیق،تعداد نمونه،روش نمونه گیری،ابزار گرداوری اطلاعات،روش تجزیه و تحلیل داده ها یافته ها: برخی از اطلاعات دموگرافیک،یافته های اصلی پژوهش به همراه مقدار پی ولیو نتیجه گیری: براساس یافته های اصلی فایل چکیده باید تحویل دبیران اجرایی سمینار و استاد مربوطه شود.

ساعت : 9:29 -  روز  : پنج شنبه  - 9 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :150

انتخاب پرتال برتر