تسلیت

عرض تسلیت

انالله و اناالیه راجعون

و هر از گاه در گذر بی‌صدای ثانیه‌های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می‌دهد که در سکون، آغازی بی‌پایان را می‌سراید..."

حادثه ناگهانی، اندوهناک و تأسف برانگیز درگذشت آقای محمد قاسمی از دانشجویان رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سانحه برق گرفتگی در چاه به خاطر نجات فرد دیگری، موجی سهمگین از غم و اندوه را با خود به ساحل قلوب تک تک اعضاء جامعه دانشگاهی علوم پزشکی کاشان  آورد.

مسلماً در قبال این ضایعه دردناک، جز راضی شدن به رضای قادر متعال و سر تسلیم فرود آوردن در برابر مشیت ایزد منان و توسل به آیه مبارکه "ارجعی الی ربک راضیة مرضیة"، در مسیری دیگر، نمی‌توان آرامش را برای روح و روان بازماندگان به معنا درآورد و مرهمی برای زخم عمیق نشسته بر دیوار دلشان یافت.

مصیبت درگذشت جوان عزیز، مرحوم محمد قاسمی  را حضور خانواده آن عزیز از دست‌رفته خصوصاً والدین گرانقدرش و همچنین به دانشجویان عزیز به ویژه هم‌دوره‌ای‌های آن مرحوم و نیز اساتید والامقامش و کارکنان دانشگاه تسلیت عرض نموده د و از درگاه ایزد منان برای آن سفرکرده، رحمت وافر و برای خانواده و بستگانش، صبر جزیل و شکیبایی وافر خواستاریم."

سرپرست - اعضای هیئت علمی - کارکنان  و دانشجویان

دانشکده پرستاری و مامایی

ساعت : 9:8 -  روز  : چهار شنبه  - 19 /  12 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1203