شهادت حادثه منا

تسلیت و تبریک شهید حادثه غم بار منا آقای شاه رجبیان

بسم‌الله الرحمن الرحیم

إِنَّا لِلّهِ وَ اِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعون

قال الله تبارک و تعالی: «…وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً إِلَى اللَّهِ وَ رَسُولِهِ ثُمَّ یُدْرِکْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى اللَّه؛کسی که از خانه خود بیرون بیاید، در حالی که به سوی خدا و رسولش هجرت می‌‌کند، پس مرگش فرابرسد، تحقیقاً اجر او با خداوند است». (نساء: ۱۰۰(

دانشجوی گرامی

جناب آقای حسین شاه رجبیان

حادثه غم بار منی و جان دادن عده زیادی از حجاج بیت الله الحرام ، و همچنین شهادت پدر جانباز و بزرگوار شما همه جامعه دانشگاهی را داغدار نمود.

لذا ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با شما و خانواده محترتان ٬برای این عزیز مهاجر الی الله که در لباس احرام به ملکوت اعلی پیوست درجات عالیه و برای شما و خانواده محترمتان صبر و اجر مسألت داریم.

دانشکده پرستاری و مامایی

ساعت : 10:52 -  روز  : چهار شنبه  - 15 /  7 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1022