چهاردهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

چهاردهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی در روزهای 9 تا 12 اردیبهشت ماه 1392در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.

محور اصلی همایش چهاردهم که توسط معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود " آموزش علوم پزشکی در خدمت نیازهای جامعه " خواهد بود.

زیرمحورهای همایش عبارتند از:

• آموزش مبتنی بر توانمندی
  • آموزش مهارت ارتباطی، تعهد حرفه ای و اخلاق پزشکی به نسل آینده
  • آموزش بین حرفه ای
  • سیاستگذاری و نقش آن در آموزش پزشکی پاسخگو
  • نیازسنجی نیازهای سلامت و برنامه ریزی نیروی انسانی

بر اساس مصوبه کمیته علمی همایش پذیرش مقالات به صورت آزاد و در کلیه حوزه­ های آموزش پزشکی به شرح زیر صورت می­گیرد:

•   برنامه ریزی آموزشی
  •   ارزشیابی (فراگیر، هیأت علمی، برنامه)
  •   روش های یاددهی – یادگیری
  •   منتورینگ، مشاوره و راهنمای تحصیلی
  •   رهبری و مدیریت آموزشی

شایان ذکر است حیطه فعالیت خلاصه مقالات ارسالی می تواند در هر یک از سه مقطع آموزش پزشکی عمومی، تخصصی و مداوم، و نیز رشته های پرستاری، دندانپزشکی، داروسازی و سایر رشته های علوم پزشکی باشد.

جهت اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.

ساعت : 11:36 -  روز  : شنبه  - 31 /  1 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1020