اخبار کنگره

به مدت سه روز:کنگره کشوری پرستاری جامع نگر

دبیر اجرایی کنگره پرستاری جامع نگر در کاشان گفت: با حضور اعضای هیات علمی، پرستاران، ماماها و کارشناسان اتاق عمل سراسر کشور کنگره پرستاری جامع نگر ازروز گذشته در دانشکده پزشکی آغاز شد.

به گزارش وب دا، محمد آقاجانی موضوع اصلی کنگره پرستاری را مراقبت های جامع از مددجویان در حیطه های پرستاری، مامایی و اتاق عمل ذکر کرد و افزود: این کنگره از یکم تا سوم اسفند سال جاری برگزار می شود.

وی، جایگاه پرستاری جامع نگر در سالمندی، آموزش علوم پزشکی، بهداشت روان، بیماری های مزمن، مسایل اخلاقی، حرفه ای و حقوقی و نحوه اجرایی نمودن پرستاری جامع نگر را از دیگر موضوع های این کنگره برشمرد.

دبیر اجرایی کنگره پرستاری جامع نگر در کاشان تصریح کرد: این کنگره با هدف ارائه راهکارهایی برای مراقبت های همه جانبه روحی، روانی، جسمی و اجتماعی مددجویان و بیماران برگزار می شود

ساعت : 8:23 -  روز  : چهار شنبه  - 2 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1133