برگزاری جلسه تقدیر از بازنشستگان دانشکده

مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

در روز یک شنبه مورخ 99/12/24 مراسم تجلیل از اساتید، مربیان و کارمندان دانشکده آقایان حسین قادریان و حاج محمد کریمی و خانم ها ناهید خیاطیان، زهره وارث و رویا نامور که طی سال 99 به افتخار بازنشستگی نائل گردیدند در سالن آمفی تئاتر دانشکده با حضور اعضای محترم هیات علمی و کارکنان برگزار گردید.

در این مراسم در ابتدا آقای دکتر محسن تقدسی ریاست محترم دانشکده و سرکار خانم دکتر زهره سادات معاون محترم آموزشی و دانشجویی دانشکده ضمن عرض خیر مقدم، از زحمات سی ساله آنان تشکر و قدردانی نمودند. در ادامه حجه الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا شاه فضل مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری نیز با بیان آیاتی از کلام اله مجید از زحمات بازنشستگان تقدیر نمودند. در پایان هدایایی از طرف دانشکده و گروه های آموزشی به بازنشستگان اهدا گردید.

ساعت : 12:35 -  روز  : چهار شنبه  - 27 /  12 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :158