ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاح  .

مطهری

این معلمان چه قدر عزیزند ! این شغل معلمی  چه قدر ارزشمنداست ! این مرتبه ی تعلیم چه قدر والا و بلند است که همه ی انسانهای بزرگ وبرجسته هرجایی که باشند خود را پرورده ی دست معلم می دانند وسایه ی معلم را بر سر خودشان حس می کنند!

مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)

ضمن عرض تبریک گرامیداشت مقام استاد ،  بدینوسیله از کلیه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه دعوت می شود در مراسم بزرگداشت مقام استاد و تقدیر از ارائه کنندگان فرایندهای آموزشی واستاد نمونه وارتقاء یافتگان دانشگاه طبق برنامه زیر حضور بهم رسانند.

زمان : روز دوشنبه مورخ11/2/91 - ساعت  30/11 الی 13

مکان : سالن EDC

سخنران: حجت الاسلام والمسلمین جناب حاج آقا معمار منتظرین

ساعت : 10:29 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1263