ترجمه کتاب

قابل توجه اعضای محترم هیئت علمی ،پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه

ترجمه کتاب لاتین توسط دو نفر از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدماتی بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

نظر به اینکه دو نفر از اعضای محترم هیئت علمی این دانشگاه اعلام آمادگی نموده اند تا کتاب  Pocket Companion to Guyton and Hall Textbook of Medical Physiology/John E.Hall/Elsevier/2012 را ترجمه نمایند، خواهشمند است دستور فرمایید جهت پرهیز از دوباره کاری مراتب به نحو مقتضی به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی گروه مربوطه رسانده شود.

بروزرسانی توسط معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان:http://research.kaums.ac.ir

ساعت : 9:24 -  روز  : چهار شنبه  - 30 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1319