دیدار رییس دانشگاه به همراه معاون محترم آموزشی از دانشکده جهت تبریک مقام استاد و تجلیل از اساتید برگزیده

در سالروز شهادت استاد فرهیخته شهید مرتضی مطهری که این روز به نام ایشان لقب گرفت جلسه گرامیداشت روز استاد با حضور ریاست و معاون محترم آموزشی دانشگاه، سرپرست و معاون محترم آموزشی و مدیران گروهها و اساتید ارجمند دانشکده  در سالن کنفرانس دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید. دراین جلسه آقایان دکتر مروجی ریاست محترم دانشگاه ، دکتر تقوی معاون محترم آموزشی  دانشگاه ضمن تبریک روز استاد به اساتید دانشکده برای ایشان آرزوی سلامتی وموفقیت نمودند. دراین جلسه از خانم دکتر کفایی مدیر گروه آموزشی مامایی به عنوان گروه آموزشی برتر دانشکده و از سرکار خانم دکتر رضایی به عنوان استاد برتر دانشکده با اهدا لوح، تقدیر بعمل آمد.

ساعت : 14:4 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  2 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :313