پیام تسلیت سرپرست محترم دانشکده پرستاری مامایی به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی

متن پیام تسلیت سرپرست محترم دانشکده پرستاری مامایی به مناسبت شهادت و آسمانی شدن سردار قاسم سلیمانی بدین شرح است :

بسم رب الشهدا و الصدیقین

ما از خدا هستیم و به سوی او باز می گردیم .

حضرت علی (ع) در شهادت مالک اشتر فرمودند " خدا مالک را رحمت فرماید که به عهد خود وفا کرد و پروردگارش را ملاقات نمود ." خداوند همیشه موانع پیش راه این انقلاب الهی را با شهادت بهترین ها باز کرده است .هر شهید مشعلی است تا دوباره راه روشن شود . حاج قاسم سلیمانی اگر دیرتر رفت بهتر از همه رفت و خداوند خواست تا توسط پست ترین دشمن خود شهید شود . طوبی لک سردار!

خونی بر زمین ریخت که تاوانش انشاءلله سقوط امپراتوری شیطان است . اینجانب ضمن تسلیت شهادت سردار رشید اسلام به محضر مبارک حضرت بقیة الاعظم ، مقام معظم رهبری ، تمامی آزادگان ، جویندگان و پیروان حق و حقیقت تداوم راه با عزتش را از خداوند بزرگ خواهانم .

دکتر محسن تقدسی

سرپرست دانشکده پرستاری مامایی

ساعت : 9:22 -  روز  : شنبه  - 14 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :126