ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاح  .

جلسه کمیته اخلاق

کمیته اخلاق در پژوهش تشکیل شد.

کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش زیست پزشکی دانشکده های بهداشت، پیراپزشکی و پرستاری و مامایی ،  مورخ 1398/08/06 از ساعت 11-10 در دفتر ریاست دانشکده پرستاری و مامایی تشکیل شد.

رییس کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش دانشکده های بهداشت،پیراپزشکی و پرستاری و مامایی در این نشست  هدف از تشکیل این کمیته را نظارت اخلاقی بر پژوهش های زیست پزشکی عنوان کرد و اظهار داشت: کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش علوم پزشکی به منظور دستیابی به اهداف و ارزشهای والای اخلاقی و حفظ شأن و کرامت انسانی در انجام پژوهش های پزشکی و تاکید بر رعایت جنبه های شرعی، حقوقی و اخلاق در پژوهش های علوم پزشکی، تشکیل شده است.

در این جلسه 6 طرح تحقیقاتی و پایان نامه مطرح و پس از اظهارنظراعضای کمیته 4 مورد تصویب و یک طرح جهت داوری مجدد ارسال و یک طرح تحقیقاتی به صورت مشروط تصویب شد.

ساعت : 11:47 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  8 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :321