ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاح  .

فراخوان

فراخوان ارسال مقاله به مجله

مجله انگلیسی زبان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با عنوان

Nursing and Midwifery studies  که به تازگی درScopus نمایه شده است، از تمامی پژوهشگران حوزه مربوطه به منظور ارسال مقاله دعوت بعمل می آورد.

هدف از انتشار مجله ارایه نظریه‌‌ها، نتایج پژوهش‌‌ها و دستاورد‌‌‌های علمی در زمینه پرستاری ومامایی، بهداشتی و درمانی می‌‌باشد که به‌دنبال آن ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش، تبادل و توسعه آموخته‌ها و تجربیات تازه علمی و آشنا کردن دانش‌آموخته‌گان با آخرین یافته‌های علمی را دربر دارد.

این مجله امکان انتشار نتایج پژوهش‌های انجام شده توسط پژوهشگران دانشگاهی، یافته­‌های پایان‌نامه‌ها و رساله ‌های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (PhD) را به بهترین نحو فراهم می‌سازد.

لازم به ذکر است مقالات با طراحی مداخله ای و کارآزمایی بالینی در اولویت بررسی و انتشار قرار می گیرند.

برای مشاهده ی سایت مجله اینجا را کلیک کنید.

ساعت : 9:22 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  8 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :341