ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاح  .

نشست معاون محترم آموزشی دانشگاه و مدیران آن حوزه با مسئولین و اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی

نشستی در خصوص مسائل کمی و کیفی امور آموزشی با حضور معاون آموزشی و مدیران آن حوزه با سرپرست، معاون آموزشی و پژوهشی، مدیران گروههای آموزشی و اعضای هیات علمی در روز یک شنبه مورخ 28/7/98 در محل سالن کنفرانس دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

در شروع جلسه ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین توسط سرپرست دانشکده، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده گزارشی از مسائل اموزشی و وضعیت آموزشی رشته های مختلف دانشکده ارائه نمودند. سپس مدیران گروههای آموزشی، EDOو مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی مسائل و مشکلات خود را بیان نمودند. که اهم آنها کمبود آعضای هیات علمی، مربی آموزشی محدودیت های فضای فیزیکی آموزش بالینی و کیس های آموزشی مطرح شد. سپس اعضای هیات علمی پیشنهادات و نقطه نظرات خود را در حوزه آموزشی در امتداد صحبت های مدیران گروهها ادامه دادند و در ادامه مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه پیشنهادات و نظرات خود رامطرح نمودند. در پایان معاونت آموزشی و سرپرست دانشکده با جمع بندی نظرات و پاسخ به حاضرین مقرر گردید در خصوص پیگیری و انجام موارد مطرح شده از طرف حوزه معاونت و دانشکده راهکارهای مناسب جهت اقدام عملی در برطرف نمودن مشکلات مساعدت لازم انجام پذیرد.

ساعت : 14:47 -  روز  : دو شنبه  - 29 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :474