ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاح  .

پیام تبریک

پیام تبریک سرپرست محترم دانشکده به دانشجویان جدید الورود

به نام خدا

سلام و درود خالصانه و خوش آمدگویی صمیمانه‌ اساتید ، کارمندان و مدیریت دانشکده را به مناسبت ورودتان به دانشکده پرستاری و مامایی کاشان پذیرا باشید.

چه باشکوه و زیباست که درکنار شما عزیزان سال تحصیلی دیگری را آغاز میکنیم .

تردید ندارم که با تلاش و کوشش شما فرزندان سخت کوش ملت بزرگ ایران امسال نیز سال غرورآفرینی را برای دانشگاه پرافتخار ما رقم خواهد زد .

دانشگاه بعنوان کانون امید به پیشرفت و تعالی جامعه وظیفه ی تولید علم ، آگاهی و انسان سازی را بعهده دارد و این مهم با سخت کوشی ، جدیت و پشتکار اساتید و دانشجویان عزیز رقم خواهد خورد.

مایه ی سربلندی و خرسندی است که افتخار خدمتگزاری شما را به ما ارزانی گردیده و از این حیث شاکر درگاه خداوند منانیم و در نهایت از محضر آفریدگار حکیم استمرار توفیقاتتان را در جمیع جهات خواستاریم.

میاسای زآموختن یک زمان           ز دانش میفکن دل اندر گمان

پایدار و پیروز باشید

دکتر محسن تقدسی

سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی