9:07:01 PM   1396 / 08 / 30       ورود

کنگره پرستاری جامع نگر   :::: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان ::::  1-3 اسفندماه 1391

اخبار کنگره پرستاری

هشدار

قابل توجه کلیه شرکت کنندگان محترم در کنگره پرستاری جامع نگر

نکات قابل توجه برای ارائه شفاهی:

1)خواهشمنداست با نرم افزارPowerPointمطالب خود را به صورت اسلاید آماده کنید.

2) توجه شود در اولین اسلاید می‌بایست عنوان مقاله، نام نویسنده(نویسندگان) و عنوان همایش (دربالا) به صورت مشخص و واضح وجود داشته باشد.

3) حداکثر زمان تخصیص داده شده برای ارائه هر مقاله 15 دقیقه می‌باشد، لذا تقاضا می‌شود پیش از همایش زمان‌بندی مطالب خود را تنظیم کنید.

4)تقاضا می شود نوع، اندازه و رنگ قلم‌ها، فاصله بین خطوط و زمینه اسلایدهای پاورپوینت به گونه‌ای انتخاب شود که مطالب روی هر اسلاید به راحتی قابل خواندن باشند. پیشنهاد می شود از قلم Titrبا اندازه36 برای عناوین فارسی و از قلم B Nazaninبا اندازه 28 برای متن فارسی مقاله و داخل جداول و از قلم Times New Romanبا اندازه24 برای متون انگلیسی استفاده کنید.

نکات قابل توجه برای تهیه پوستر:

با توجه به ضرورت نمایش شایسته مقالات برای بهره‌‌گیری هرچه بیشتر شرکت کنندگان، خواهشمند است پژوهشگران محترمی که مقاله آن‌ها به صورت پوستر پذیرش شده است، نکات زیر را در تهیه مقالات پوستر رعایت فرمایند:

1)نظربه اینکه هدف از ارائه پوستر اطلاع مخاطبان از مقالات با فراغت بیشتر است تا بتوانند موضوعات مورد علاقه خود را با دقت بیشتری مورد بررسی قرار دهند و در صورت تمایل با ارائه دهنده پوستر به بحث و گفتگو بپردازند و جزئیات بیشتری راجویا ‌شوند، ازاین‌رو در تهیه پوستر ضمن خودداری از ارائه انبوه مطالب، تلاش کنید محتوای مورد نظر خود را به اختصار و در ساختاری منطقی و علمی با بهره‌گیری از تصویر، نمودار و اشکال خلاقانه و طراحی زیبا و جذاب به بیننده ارائه کنید. همچنین در زمان‌های مشخص شده در برنامه همایش در محل نصب پوستر خود حضور داشته باشید تا به سؤالات بازدیدکنندگان پاسخ دهید.

2) پوسترها باید به صورتپرینت طولی(Portrait) با ابعاد(عرض)70×100(طول)بر اساس فرمت ارائه شده در زیر چاپ شود. پوستر باید به صورت صفحه‌ی یک رو نمایش داده شود و کاغذ آن پیوسته باشد.

3) زمان نصب هر پوستر متعاقبا اعلام می شود.

4) اندازه فونت پوستر طوری انتخاب شود که از فاصله یک متری به راحتی قابل خواندن باشد.

5) هر پوستر دارای کد و مکان مشخصی بر پانل‌ها می باشد و لذا مکان مربوط به خود را شناسایی کرده و در روز مقرر نسبت به نصب پوستر خود اقدام کنید.

6) مواد و ابزار لازم برای نصب پوسترها، در ورودی سالن محل نصب پوسترها قرار دارد.

7) زبان پوستر ترجیحا فارسی باشدو تلاش شود از نظر املایی و آیین نگارش با دقت تهیه شود..

قابل توجه شرکت کنندگانی که قصد دارند از امتیاز بازآموزی همایش استفاده کنند:

1) برای استفاده از امتیاز بازآموزی همایش، ثبت نام در سامانه جامع آموزش مداوم کشور به آدرسhttp://www.ircme.irضروری است.

ساعت : 8:3 -  روز  : چهار شنبه  - 20 /  10 / 1391 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :1081